Stijlvol overnachten aan de Noordzee. Boek nu een kamer in B&B Blauwe Huis.

Beschikbaarheid & Prijzen

Op wandelafstand van de Noordzee, vind je in het centrum van Nieuwpoort-Stad onze B&B Blauwe Huis, gevestigd in een 100 jaar oud herenhuis. Het Blauwe Huis is sinds 2005 geklasseerd als beschermd monument.

Bekijk video

Onze B&B heeft drie gastenkamers, een ommuurde voortuin en een groene buitenruimte. Fietsen of golfuitrusting kunnen gestald worden in een aparte bergruimte. In de directe omgeving van de B&B is er gratis parkeergelegenheid.

Onze kamers

Het ontbijt wordt geserveerd in de geklasseerde 'blauwe kamer'. Onze gasten kunnen er, na een goede nachtrust, van een gezond, gevarieerd en dagvers ontbijt genieten tussen 9u00 en 10u00, op aanvraag ook in de kamer.

Onze huisregels

B&B Blauwe Huis is de perfecte uitvalsbasis voor de actieve sportieveling. De nabije omgeving nodigt uit tot prachtige wandelingen en fietstochten. Het spaarbekken en de Noordzee zijn een paradijs voor elke waterrat.

Lees meer

Nieuwpoort-Stad is een historische havenstad aan de monding van de IJzer waar zout en zoet water elkaar ontmoeten. De vele jachthavens, de visserskaai en de vernieuwde stadskern bieden een waaier aan restaurants.

Lees meer

Ook voor een uitstap naar de Westhoek is B&B Blauwe Huis het perfecte logeeradres. De Groote Oorlog liet duidelijk zijn sporen na in steden als Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge en uiteraard Nieuwpoort.

Lees meer