Stijlvol overnachten aan de Noordzee. Boek nu een kamer in B&B Blauwe Huis.

Beschikbaarheden

Op wandelafstand van de Noordzee, vind je in het centrum van Nieuwpoort-Stad onze B&B Blauwe Huis, gevestigd in een 100 jaar oud herenhuis. Het Blauwe Huis is sinds 2005 geklasseerd als beschermd monument.

Bekijk video

Onze B&B heeft drie gastenkamers, een ommuurde voortuin en een groene buitenruimte. Fietsen of golfuitrusting kunnen gestald worden in een aparte bergruimte. In de directe omgeving van de B&B is er gratis parkeergelegenheid.

Onze kamers

Het ontbijt wordt geserveerd in de geklasseerde 'blauwe kamer'. Onze gasten kunnen er, na een goede nachtrust, van een gezond, gevarieerd en dagvers ontbijt genieten tussen 9u00 en 10u00, op aanvraag ook in de kamer.

Onze huisregels

Gratis publiek parkeren is mogelijk voor en rond onze B&B. Een parkeerplaats vinden is zelden of nooit een probleem. Bovendien kunnen fietsen veilig binnen worden gestald.

Zowel in de binnenstad als op de visserskaai bevinden zich heel wat restaurants, brasseries en bistro’s waaronder enkele van topniveau.

Restaurants

Onze B&B is de perfecte uitvalsbasis voor iconische fietsroutes langs de kust en uit de Tweede Wereldoorlog. Fietsen kunnen veilig binnen gestald worden.

Lees meer

Ook voor sportliefhebbers valt er heel wat te beleven. De omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en het reservoir en de Noordzee zijn een paradijs voor watersporten.

Lees meer

Nieuwpoort-Stad is een historische havenstaad aan de monding van de IJzer, waar zoet en zout water samenkomen. De marina, kaaien en vernieuwd stadscentrum bieden een variëteit aan restaurants.

Lees meer

De Tweede Wereldoorlog liet zijn sporen na in de Westhoek. Met B&B Blauwe Huis als perfecte uitvalsbasnaar Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge en Nieuwpoort.

Lees meer